YOUR ALL-INCLUSIVE

YOUR
ALL-INCLUSIVE

EXPERIENCE

Стрелка с видимо заглавие и видим текст

Заобиколен от зеленина и с прекрасна гледка към морето, хотел “Екселсиор” е чудесен избор, ако планирате семейна почивка на Златни пясъци. Тук комфортът и уютът са отлично съчетани с вкусна храна и многобройни възможности за релакс. Ще ни откриете в горната централна част на Златни пясъци, в близост до центъра и плажа на курорта (300 м). Хотелът е реновиран през 2022 г.

Търсите хотел с all inclusive в Златни пясъци? Бъдете наши гости в хотел Екселсиор!

Добре дошли в хотел Екселсиор - вашето убежище в горната част на Златни пясъци, разположено в близост до морския бряг. Каним ви да се потопите в свят на хармония, релакс и наслади. С нашия олинклузив пакет ще забравите за грижите и ще се насладите на спокойствие, вкусна храна и приятна обстановка. Подарете си незабравима семейна почивка - в хотел Екселсиор, където вашите усмивките са наша основна цел.

Свежа и вкусна храна

Изхранването е четири пъти дневно. Ще ви изненадаме с богато разнообразие от предложения за закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря. За основните хранения трябва да посетите ресторанта, а за да се насладите на свежи напитки, сладки и солени изкушения, посетете бар-басейна или лоби бара.

Възможности за настаняване

Как ви звучи възможността за избор от 200 помещения? Светли, комфортни и модерно обзаведени, без съмнение ще ви осигурят отлични условия за отдих. Стаите и апартаментите са разделени в общо 6 категории настаняване, като някои от тях предлагат гледка море.

Релакс край басейна или във външното джакузи

За да се насладите на слънчевите лъчи, може да поплувате в открития ни басейн или да релаксирате във външното джакузи. Басейнът е с детска секция, като това позволява и малки, и големи да се забавляват във водата през лятото. Край басейните за максимално удобство са позиционирани шезлонги. Ползването им е безплатно - до изчерпване на наличностите. Безплатно предоставяме още чадъри и хавлии.

Забавления без край за най-малките

Мъниците могат да играят във водата през целия ден, без да трябва да се притеснявате. Спасител охранява басейна и се грижи за безопасността на мъниците. За тях предлагаме детски столчета в ресторанта и детски кът. Вечерите се провежда мини дискотека, а детският клуб е предназначен за деца от 4 до 12-годишна възраст.

Анимационна програма за цялото семейство

Шест пъти в седмицата се организира програма, подходяща за малки и големи, а пет пъти седмично ще ви изненадаме със специални вечерни шоу програми. Възможности за спорт и забавления също няма да ви липсват. Може да опитате аеробика, тенис на маса, а защо не и минифутбол.

Услуги срещу заплащане

Ако искате да оставите автомобила си, може да го направите на платения паркинг. При възможност се предлага късно освобождаване на стаята, също срещу допълнително заплащане. Платени са и услугите настаняване на домашен любимец, наем на сейф и наем на кола или велосипед.

ALL INCLUSIVE И ЗАВЕДЕНИЯ

“Екселсиор” е хотел с all inclusive Златни пясъци. За лятната ви почивка предлагаме настаняване в реновирани помещения, изхранване 4 пъти дневно, релакс в басейн и развлечения за цялото семейство. Закуската, обядът и вечерята се сервират на блок маса, а край бар-басейна всеки ден между 11:00 – 17:00 ч. ще ви очакват сладки изкушения и солени изненади.
Ресторант - хотел за семейна почивка Екселсиор

НАСТАНЯВАНЕ

Просторни и комфортни, стаите и апартаментите ще ви предоставят спокойствието, от което имате нужда. Хотелът разполага с общо 200 помещения. Част от тях са с гледка към морето.

НАСТАНЯВАНЕ

Просторни и комфортни, стаите и апартаментите ще ви предоставят спокойствието, от което имате нужда. Хотелът разполага с общо 200 помещения. Част от тях са с гледка към морето.

Басейн, море и забавления

Ще се погрижим дните ви тук да бъдат изпълнени с приключения, защото знаем  – лятото е време за водни забавления, за приятни емоции, за създаване на спомени.

ЗА ДЕЦАТА

Всеки гост е важен и цѐнен за нас в хотел “Екселсиор”. Погрижили сме се времето на най-малките да премине в щури, весели игри.

Анимационна програма - хотел Екселсиор, Златни пясъци

АНИМАЦИЯ

Подготвили сме вечерни шоу програми и различни активности, с които да поддържате отлична форма по време на почивката си. Включете се в групови занимания по водна гимнастика или се забавлявайте, играейки дартс, волейбол, футбол.

Отзиви от гости

Отзиви от гости

Форма за абониране

Запишете се за нашата форма за абониране, за да научавате първи актуалните отстъпки и новини

15% отстъпка

при престой от 15.05 до 04.07 вкл.

Call Now Button